Retourneren
Als een besteld product niet naar wens is, mag dit binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de koper. Meld je r
etourzending van tevoren altijd even door een e-mail te sturen. Het product dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Verpak het product goed, zodat deze niet kan beschadigen tijdens het transport. Stuur het pakket altijd retour als pakketpost via DPDDHL of PostNL, dan ontvang je een verzendbewijs waarmee het mogelijk is om de zending te traceren. Wanneer je retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, zal het betaalde aankoopbedrag binnen enkele dagen teruggestort worden. Ons adres is Oostban 4, 2451ZA in Leimuiden.

Klachtenafhandeling
Ben je niet tevreden over een product of onze dienstverlening? Laat het ons weten per e-mail, telefonisch of schriftelijk!

Wij streven ernaar om je klacht zo snel mogelijk op te lossen, door samen naar een passende oplossing te zoeken. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons, indien mogelijk direct met een gepaste oplossing.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage 
Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Annuleren
Wanneer je de bestelling hebt geplaatst, maar deze toch liever wilt annuleren vragen wij zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Doe dit via WhatsApp : 06-14341673 of per mail: astrid@avl4u.nl
Wij zullen uw geld dan binnen enkele dagen terug storten.

Tuinkadootjes is een onderdeel van AVL 4 U, KvK nummer 28109658