Reviews

 

Wat waren je ervaringen bij Tuinkadootjes!

Laat het ons weten!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
10 berichten.
Josine Josine uit Leidschendam heeft geschreven op 20 augustus 2021 om 21:43
Wij hebben vanmiddag met zes dames een workshop tuindecoraties schilderen gedaan. Het was erg gezellig en we zijn met prachtige vogeltjes thuis gekomen! De workshop was zeer de moeite waard.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Bedankt voor het kompliment๐Ÿ˜Š
Marieke Rolvers Marieke Rolvers uit Vogelenzang heeft geschreven op 20 juni 2021 om 13:13
Tweemaal de workshop gevolgd. Beide keren heel gezellig en super trots op het resultaat. Heel blij mee! Astrid bedankt.
Beheerdersantwoord van: Astrid
๐Ÿ˜ŠBedankt
Familie van Golden Familie van Golden uit Blaricum heeft geschreven op 16 juni 2021 om 19:24
Wij hebben een enorm leuke middag gehad. Zelf met het tropische weer in Nederland was het een heerlijk actieve middag. We zijn alledrie superblij met ons eindresultaat en zullen dit onthouden voor een volgende keer dat we iets creatiefs willen organiseren. Het was echt een leuke middag! Astrid bedankt!
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor je positieve reactie๐Ÿ˜Ž
Fietje wijntjes Fietje wijntjes uit Viersen heeft geschreven op 9 juni 2021 om 14:16
We hadden een hele leuke gezellige middag! Leuke gezellige workshop!! Echt een aanrader...astrid bedankt voor deze goede begeleiding en gezelligheid!!
Beheerdersantwoord van: Astrid
Bedankt๐Ÿ˜
Toos Toos uit Zoetermeer heeft geschreven op 1 juni 2021 om 20:59
Heel blij met onze tuin teckel..... inderdaad te mooi om in de tuin te zetten. Prima en supersnelle service, complimenten!
Yvonne mensen Yvonne mensen uit Medemblik heeft geschreven op 27 april 2021 om 19:33
Gisteren met mij 2 sussen naar u workschop. Het was geweldig. Goed uitleg. Gezellige gast vrouwtje. Lekker geluncht. Al met al heel erg leuk gehad. Hiervoor mijn hartelijk dank. Gr. Yvonne mensen.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel๐Ÿค—
Linda Linda heeft geschreven op 24 april 2021 om 07:03
Collega blij gemaakt met schattige vogel met drink-/waterbak. Tuinkadootjes deed er ook nog een kaartje bij. Zeer tevreden!
Maaike Maaike uit Heemskerk heeft geschreven op 16 april 2021 om 19:32
Wat een super leuke collectie weer. De vogels van TUINkadootjes zijn onwijs gezellig, decoratief en eigenwijs in de tuin. Zelfschilderpakket was gaaf om te doen! Als jaren trouwe klant, super service en goede kwaliteit producten. Maaike
Margaret Margaret heeft geschreven op 16 april 2021 om 16:41
Al 2 super leuke workshops gehad voor de Corona periode. Hoop gauw weer een keertje een workshop te organiseren als het weer mag. Alles staat en hangt nog steeds even mooi en leuk.
Vera Vera uit Abcoude heeft geschreven op 16 april 2021 om 14:54
Zo leuk , deze dingen. Ben er helemaal.. verliefd op.leuke hebbedingetjes voor binnen, of buiten in de tuin.