Reviews

 

Wat waren je ervaringen bij Tuinkadootjes!

Laat het ons weten!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
41 berichten.
Mieke Mieke uit Hoofddorp heeft geschreven op 28 januari 2023 om 14:31
Leuke workshop met (schoon)moeder en (schoon)zussen! Gezellig met elkaar tuinkadootjes beschilderd onder het genot van koffie met wat lekkers en ook een heerlijke lunch. Veel keuze uit verschillende tuinkado's. Een aanrader voor een gezellig uitje!
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel ๐Ÿ˜Š
Madelief Madelief uit Beverwijk heeft geschreven op 21 januari 2023 om 07:44
We hebben een leuke workshop tuinobject beschilderen gevolgd met een groepje. De keuze wat je kan maken is heel uitgebreid. We kregen er een lekkere lunch en koffie en thee bij en veel aanmoediging en tips van Astrid. We kregen de tijd om onze creatie helemaal af te maken en gingen allemaal met wat leuks naar huis. Het was heel tof en gezellig.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel๐Ÿ˜Š
Nathalie Nathalie uit Nieuwpoort. Belgiรซ heeft geschreven op 20 januari 2023 om 10:03
Zeer tevreden!! Vriendelijk. Snelle levering en rap Antwoord gekregen. Een aanrader! ๐Ÿ‘
Beheerdersantwoord van: Astrid
๐Ÿ˜Š
Margreet Fronczek Margreet Fronczek uit Hoogland heeft geschreven op 11 december 2022 om 21:07
Zaterdag met 6 vrouwen bij Astrid een ontzettend gezellige workshop gehad. Allemaal tevreden naar huis met onze zelfbeschilderde (tuin)creatie. Tussendoor een heerlijke lunch gehad met zelfgebakken desembrood met noten en cranberries. Echt een aanrader voor een ontspannen en creatief dagje.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Bedankt voor dit mooie compliment๐Ÿ˜Š
Ellen Ellen uit Rijsenhout heeft geschreven op 27 november 2022 om 14:30
Gisteren workshop gehad met z.โ€™n vieren. Gezellig en leuk. Moeilijk kiezen wat je gaat beschilderen maar er moest een keus gemaakt. Het is goed gelukt en we zijn blij verrast wat we gemaakt hebben. Bedankt Astrid.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Bedankt voor je review๐Ÿ˜Š
T.Rijkelijkhuizen T.Rijkelijkhuizen uit Leimuiden heeft geschreven op 13 november 2022 om 18:28
Gisteren, 12 november een heel leuke workshop gedaan met negen meiden bij Astrid van Leeuwen. Je kon zelf iets uitzoeken tussen haar voorraad tuinkadootjes en dat dan naar je eigen smaak schilderen. Het werd een superleuk dagje, goed verzorgd, lunch erbij, wat wil je nog meer. En met je eigen creatie weer naar huis. Wij vonden het toppie en het is zeker een aanrader als je eens wat leuks wil doen.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor deze mooie reactie๐Ÿ˜Š
silvia silvia uit Neerloon heeft geschreven op 4 november 2022 om 08:11
Een meidendagje gepland als cadeautje voor oma. Gezellig geknutseld, de keuze was reuze! Lekkere lunch gehad en met prachtige dingen naar huis gegaan. Deze verjaardag vergeet oma nooit!
Beheerdersantwoord van: Astrid
Mooi compliment, bedankt๐Ÿ˜Š
Gerda Gerda heeft geschreven op 23 oktober 2022 om 21:10
Wat een leuke tijd hadden mijn broer en zussen en ik bij Astrid! Volop keuze om een โ€˜tuinkadootjeโ€™ te maken, goede adviezen en een ontzettend lekkere lunch met zelf gebakken vers brood! De tijd vloog voorbij en meer dan tevreden gingen we naar huis met allemaal een unieke decoratie voor de tuin!
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor het mooie compliment๐Ÿ˜š
Marian Marian uit Zwanenburg heeft geschreven op 17 oktober 2022 om 19:11
Wij hebben gisteren een workshop gedaan bij Astrid. Het was heel erg leuk. Te veel om uit te zoeken wat je wilde gaan beschilderen. Uiteindelijk een libelle uitgekozen. Hij is heel mooi geworden met de tips van Astrid. . Astrid bedankt voor de gezellige en creatieve middag. Het is zeker de moeite waard om het een keer te proberen.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor dit compliment ๐Ÿฅฐ
Carla Doorschodt Terweiij Carla Doorschodt Terweiij uit Schagen heeft geschreven op 17 oktober 2022 om 18:23
We hebben zondag 16 Oktober een hele leuke workshop gedaan bij Astrid ! Wat heel leuk en prettig is dat je zelf kan kiezen wat je wilt beschilderd ! (Er is zoveel keus en alles is leuk dat dat al lastig is ! En ook werd er genoeg aangeboden met de drankjes en heerlijke versnaperingen kortom zeker de moeite waard !!!! Astrid je was top en een goede uitleg en super gezellig zeker een aanrader gr Carla
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel CArla voor dit mooie compliment๐Ÿ˜
Carla Doorschodt Terweiij Carla Doorschodt Terweiij uit Schagen heeft geschreven op 17 oktober 2022 om 18:23
We hebben zondag 16 Oktober een hele leuke workshop gedaan bij Astrid ! Wat heel leuk en prettig is dat je zelf kan kiezen wat je wilt beschilderd ! (Er is zoveel keus en alles is leuk dat dat al lastig is ! En ook werd er genoeg aangeboden met de drankjes en heerlijke versnaperingen kortom zeker de moeite waard !!!! Astrid je was top en een goede uitleg en super gezellig zeker een aanrader gr Carla
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel Carla๐Ÿ˜Š
Anne Anne uit IJmuiden heeft geschreven op 17 oktober 2022 om 11:58
Wij hebben gisteren een super leuke workshop gehad. Alles was prima in orde en goed georganiseerd. Super leuke vlinder gemaakt.
Beheerdersantwoord van: Astrid
๐Ÿ˜
Jennie Jennie uit de kwakel heeft geschreven op 16 oktober 2022 om 09:31
Wat een leuke creatieve dingen was heel erg leuk om zelf te beschilderen. Was gezellig en Astrid legde alles goed uit. We hebben echt genoten en ook de lunch was heerlijk. Echt leuk om met vriendinnen of familie dit te gaan doen.
Marijke Marijke heeft geschreven op 6 september 2022 om 08:59
Gezellige en creatieve middag gehad met prachtige en vrolijke tuinresultaten .
Beheerdersantwoord van: Astrid
Bedankt voor je bericht๐Ÿ˜Š
Ria Eijer Ria Eijer uit Roterdam heeft geschreven op 5 juli 2022 om 17:44
Dank je wel Astrid, voor de begeleiding van onze leuke en kleurrijke workshop. Groet Ria Eijer en de andere. 9 dames.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor het kompliment๐Ÿ˜Š
Wilma Wilma uit Lisse heeft geschreven op 9 juni 2022 om 19:08
Samen met mijn 2 zussen en schoonzussen een hele gezellige workshop gehad. Mooie dingen gemaakt,waarvan sommige niet wisten dat ze dit in zich hadden, en zoiets moois hebben gemaakt.Mede dankzij Astrid ze weet je veel inspiratie te geven, waardoor je denkt oh ja goed idee. ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘
Beheerdersantwoord van: Astrid
Bedankt voor jullie kompliment๐Ÿ˜
Karin Karin uit Leimuiden heeft geschreven op 20 mei 2022 om 13:14
Wij hebben een super leuke workshop gedaan .voor mijn schoonzus haar verjaardag.ik wist niet wat ik er van moest verwachten.maar wat was het leuk en gezellig mooie dingen gemaakt astrid heel erg bedankt voor de gezellige ochtend
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor het compliment๐Ÿ˜Š
Kim Kim uit Purmerend heeft geschreven op 10 mei 2022 om 08:31
Wij hebben met zn 6en van bijna 10 tot 68 jaar een hele gezellige middag gehad in Leimuiden! We begonnen met de moeilijke taak om uit al het leuks een tuinornament te kiezen, de keuze is reuze! Vervolgens hebben we middagvullend, met drinken en wat te snoepen geschilderd. Astrid liet ons vrij, maar stond de gehele tijd klaar met materialen, tips en leuke technieken om onze ornamenten nog mooier te maken. Onze startniveaus waren gerust verschillend, maar het resultaat was bij iedereen een succes. Kortom een aanrader voor een gezellige middag met een mooi ornament voor thuis!
Beheerdersantwoord van: Astrid
Wat een geweldige review, bedankt......๐Ÿ˜
Paula Paula uit Katwijk heeft geschreven op 1 mei 2022 om 12:49
Een hele gezellige workshop gedaan samen met mij moeder en zussen! Goede hulp van Astrid en een gezellige tijd. We hadden iets meer tijd nodig dan afgesproken, maar ook dit was geen probleem. Er werd een tafel bij gezet en we konden het rustig afmaken. Helemaal super! We komen snel nog een keer!
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor het compliment, jullie zijn altijd welkom๐Ÿ˜š
Els Piรซt Els Piรซt uit Beverwijk heeft geschreven op 29 april 2022 om 17:18
Perfecte, snelle afhandeling. Echt mooie, vrolijke vogeltjes.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel๐Ÿ˜‰