Reviews

 

Wat waren je ervaringen bij Tuinkadootjes!

Laat het ons weten!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
37 berichten.
Ella van der Hoorn Ella van der Hoorn uit Leimuiden heeft geschreven op 25 maart 2022 om 16:36
Met zus en vriendinnen het voorjaar ingeluid met een workshop bij Astrid. Ontzettend lekker bezig geweest en lekker gebabbeld. En allemaal met een prachtig resultaat naar huis. De complimenten voor Astrid onze gastvrouw en instructrice!๐Ÿ‘Œ
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel Ella voor het compliment๐Ÿ˜
Orsine Daan Orsine Daan uit Rotterdam heeft geschreven op 23 maart 2022 om 08:59
Op 13 mrt vierden wij, 7 vriendinnen de verjaardag van een vriendin die recent 60 jaar was geworden. De plek waar we het uiteindelijk vierden werd bij Tuinkadootjes.nl waar er een workshop werd gegeven olv Astrid. Zij wachtte ons op met koffie en thee en iets lekkers en vertelde ons ondertussen wat we zouden gaan doen. Na heel lang nadenken wat een ieder zou gaan doen begonnen we eindelijk. Het werd een bijzonder leuke middag waarbij we uitgebreid kletsen en lachten. Ondertussen genoten we van de heerlijke lunch van Astrid (met vers gebakken brood) Na afloop bewonderden we het eindresultaat bij elkaar. Want geen moment hadden we verwacht dat het zo leuk zou worden.Vol trots gingen we dan ook op de foto met onze eigen gemaakte creatie. Deze workshop met tuinkadootjes vonden we hele bijzondere ervaring die we een ieder direct zouden aanraden.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor deze mooie review๐Ÿ˜
Wil Hovestad Wil Hovestad uit Purmerend heeft geschreven op 16 maart 2022 om 09:50
Zaterdagmiddag 12 maart een geweldig leuke workshop van Astrid gehad. Met 4 volwassenen en 3 kinderen. Echt een vrouwenclub, Astrid deed het ook perfect met de kleine meiden (3,5 en 6 jaar). Zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen trots op het resultaat.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor het compliment!๐Ÿ˜
Annie Bouwmeester Annie Bouwmeester uit Oudewetering heeft geschreven op 15 maart 2022 om 20:36
Het was een hele gezellige workchop En je verkoopt hele leuke spullen. Ik kom zeker nog een keer langs.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel! Je bent altijd welkom.....๐Ÿ˜
Wanda en Mirjam (vriendinnen) Wanda en Mirjam (vriendinnen) uit Gouda heeft geschreven op 4 december 2021 om 17:36
Geheel onverwachts een workshop gedaan bij Astrid.... wat een leuke dingen allemaal en en gezellige dame... de keuze wat we wilde gaan verven was moeilijk maar uiteindelijk iets moois gemaakt. Was erg gezellig.... we gaan zeker nog een keer. Een echte aanrader.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor het compliment ๐Ÿ˜
Elly van Kampen Elly van Kampen uit Aalsmeer heeft geschreven op 12 november 2021 om 12:12
Wij . waren aanwezig, met 5 zussen. โค Werden hartelijk ontvangen door Astrid van Leeuwen , met koffie/thee en een zelfgemaakte bonbon.๐Ÿ˜‹ Daarna uitleg over het te volgen traject en aan de slag met het beschilderen van Vogeltjes. Wat ieder voor zichzelf op een kleurrijke๐ŸŒˆ manier invulde en allemaal trots op eigen werk mee naar huis kon nemen. Tussendoor een vrolijke noot๐ŸŽต van radiozender๐ŸŽตen de klaargemaakte bammetjes๐Ÿ˜œ Astrid namens ons BEDANKT๐Ÿ‘
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor dit mooie berichtje๐Ÿ˜Š
Eveliene Eveliene uit Zoetermeer heeft geschreven op 19 oktober 2021 om 09:31
Op een mooie zaterdagmiddag, 9 oktober 2021, heb ik 2 vriendinnen als verjaardagsuitje een middagje workhop bij Tuinkadootjes gegeven. Beiden wisten totaal niet wat ze gingen doen. Vriendin 1 heeft een fantastische vlinder gemaakt en vriendin 2 werd stapelverliefd op Ravi, maar wilde deze ongeschilderd laten. Zij koos daarom voor een kleine olifant die nu een mooi plekje in haar yoga studio heeft. De middag met koffie en thee, een overheerlijke muffin en daarna nog een lekker drankje vloog voorbij. Gezien het feit dat ik zelf een medium libelle heb gemaakt, die nu alleen aan de schutting hangt is mijn bedoeling om binnenkort ook met 2 anderen deze workshop te gaan doen. Echt een grote aanrader.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Hoi, bedankt voor deze positieve bericht! Je bent altijd welkom๐Ÿค—
Josine Josine uit Leidschendam heeft geschreven op 20 augustus 2021 om 21:43
Wij hebben vanmiddag met zes dames een workshop tuindecoraties schilderen gedaan. Het was erg gezellig en we zijn met prachtige vogeltjes thuis gekomen! De workshop was zeer de moeite waard.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Bedankt voor het kompliment๐Ÿ˜Š
Marieke Rolvers Marieke Rolvers uit Vogelenzang heeft geschreven op 20 juni 2021 om 13:13
Tweemaal de workshop gevolgd. Beide keren heel gezellig en super trots op het resultaat. Heel blij mee! Astrid bedankt.
Beheerdersantwoord van: Astrid
๐Ÿ˜ŠBedankt
Familie van Golden Familie van Golden uit Blaricum heeft geschreven op 16 juni 2021 om 19:24
Wij hebben een enorm leuke middag gehad. Zelf met het tropische weer in Nederland was het een heerlijk actieve middag. We zijn alledrie superblij met ons eindresultaat en zullen dit onthouden voor een volgende keer dat we iets creatiefs willen organiseren. Het was echt een leuke middag! Astrid bedankt!
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel voor je positieve reactie๐Ÿ˜Ž
Fietje wijntjes Fietje wijntjes uit Viersen heeft geschreven op 9 juni 2021 om 14:16
We hadden een hele leuke gezellige middag! Leuke gezellige workshop!! Echt een aanrader...astrid bedankt voor deze goede begeleiding en gezelligheid!!
Beheerdersantwoord van: Astrid
Bedankt๐Ÿ˜
Toos Toos uit Zoetermeer heeft geschreven op 1 juni 2021 om 20:59
Heel blij met onze tuin teckel..... inderdaad te mooi om in de tuin te zetten. Prima en supersnelle service, complimenten!
Yvonne mensen Yvonne mensen uit Medemblik heeft geschreven op 27 april 2021 om 19:33
Gisteren met mij 2 sussen naar u workschop. Het was geweldig. Goed uitleg. Gezellige gast vrouwtje. Lekker geluncht. Al met al heel erg leuk gehad. Hiervoor mijn hartelijk dank. Gr. Yvonne mensen.
Beheerdersantwoord van: Astrid
Dank je wel๐Ÿค—
Linda Linda heeft geschreven op 24 april 2021 om 07:03
Collega blij gemaakt met schattige vogel met drink-/waterbak. Tuinkadootjes deed er ook nog een kaartje bij. Zeer tevreden!
Maaike Maaike uit Heemskerk heeft geschreven op 16 april 2021 om 19:32
Wat een super leuke collectie weer. De vogels van TUINkadootjes zijn onwijs gezellig, decoratief en eigenwijs in de tuin. Zelfschilderpakket was gaaf om te doen! Als jaren trouwe klant, super service en goede kwaliteit producten. Maaike
Margaret Margaret heeft geschreven op 16 april 2021 om 16:41
Al 2 super leuke workshops gehad voor de Corona periode. Hoop gauw weer een keertje een workshop te organiseren als het weer mag. Alles staat en hangt nog steeds even mooi en leuk.
Vera Vera uit Abcoude heeft geschreven op 16 april 2021 om 14:54
Zo leuk , deze dingen. Ben er helemaal.. verliefd op.leuke hebbedingetjes voor binnen, of buiten in de tuin.